Elokuvatuottajat ry:n jäsenyys

Elokuvatuottajat ry:n jäseneksi haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa on mukana yrityksen tiedot ja track record, ja jos yritys on nuori, myös omistajien / tuottajien CV:t, jos he ovat tuottaneet jotain jo ennen ko. yritystä. Hakemus käsitellään Elokuvatuottajat ry:n hallituksen kokouksessa. Jäseneksi hyväksytään ammattimaista elokuva- ja tv-tuotantoa harjoittavat tuotantoyhtiöt. Tuotannot voivat olla pitkiä elokuvia, dokumentteja, animaatioita tai lyhytelokuvia. Tuotantoyhtiöt voivat tuottaa myös tv-ohjelmia. Jäsenedut astuvat voimaan, kun ensimmäinen erä jäsenmaksusta on maksettu.

Kannatusjäseneksi voi hakea, mikäli toiminta ei vielä (tai enää) ole aktiivista eli yhtiö on esimerkiksi toimintansa alussa eikä vielä ole saanut kehittely- tai tuotantotukea Elokuvasäätiöstä.

Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella: